Vioolles

De viool is een klassiek instrument wat je tegenwoordig ook veel tegen kan komen in de moderne muziek. Wil jij op een praktische manier aan de slag met dit prachtige instrument? Dan heeft de Alphense Popschool de perfecte cursus voor je: met deze praktische leuke cursus leer je viool spelen. Zo heb je al heel snel verschillende nummers onder de knie!

Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het! Met onze docenten wordt praktisch en stap voor stap uitgelegd, zodat je snel al leuk kunt spelen. Zo kun je jezelf of anderen leren begeleiden met grepen en streken. Aan het einde van elk blok van vijf lessen kun je besluiten weer een blok van vijf lessen bij te boeken, overzichtelijk en praktisch. Je kunt dus direct aan de slag! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze complete vioolcursus. Nergens goedkoper en beter, kijk en vergelijk!

Iedereen kan viool leren spelen. Ook als je geen notenkennis of andere muzikale scholing hebt, is deze cursus prima. Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar (groep 3 basisschool).

Aan het eind van elk blok wordt gekeken naar de voortgang en geëvalueerd. Je zult merken dat je steeds meer gaat beheersen en spoedig leuk viool leert spelen.

De cursus combineert praktijk en theorie op een heel prettige, vanzelfsprekende manier. Vanaf de eerste les speel je zelf. Eerst eenvoudige, maar al snel ook ingewikkelder stukken. De theorie wordt tussendoor spelenderwijs bijgebracht, zonder of met notenschrift. Kortom: alle kennis die nodig is om succesvol en met plezier viool te leren spelen! Je kunt dus meteen beginnen, zonder notenkennis of andere muzikale scholing. Iedereen kan het!

Ben je nieuw dan kun je kiezen voor een gratis prive proefles, om niveaubepaling te doen. Aan de hand hiervan zal de docent je adviseren om bij de groepsles beginners aan te schuiven of privéles te nemen.

Groepsles beginners
– 30 minuten les (prive – 1 op 1 les)
– € 19,- per les (excl btw <21 0% btw en >21 jaar 21% btw)
– Facturatie per kalendermaand vooraf

Je kunt tot twee lessen voor het eind van de maand beslissen of je doorgaat of stopt.

Donderdagen

te NIEUWKOOP

LET OP VIOOLLES VINDT PLAATS IN NIEUWKOOP!

De docent voor deze cursus is Maartje Eijkhoudt