Ukelele les

6 weken, in groepsles of 1 op 1

De ukelele is het ultieme instrument voor mensen die altijd al iets met muziek wilden doen maar werden tegengehouden door de hoge kosten, moeilijkheidsgraad of een gebrek aan tijd. De ukelele is een goedkoop, klein instrument en makkelijk te bespelen. De Alphense Popschool heeft deze cursus speciaal geschreven voor mensen die snel een instrument willen leren spelen tegen lage kosten.

Tijdens de praktische lessen worden vrijwel alle ins en outs van de vrolijke ukelele behandeld aan de hand van moderne popliedjes. Naast het bespelen van het instrument komen ook de akkoordenleer en de beginselen van het notenschrift / tablatuur aan bod. Dit kleine instrument uit Hawaï lijkt om te bespelen een beetje op een gitaar. Dat is niet zo vreemd aangezien de ukelele een aanpassing is van de Portugese gitaar die door immigranten meegenomen werd naar het eiland. De ukelele heeft echter maar vier snaren en is door zijn kleine formaat veel handzamer en makkelijker te bespelen dan de gitaar.

6 weken
De lessen omvatten maar zes weken waardoor je in relatief korte tijd dit instrument leert bespelen. De Alphense Popschool geeft de garantie dat iedereen die de cursus volgt na die zes lessen echt verschillende liedjes kan meespelen (* thuisstudie vereist).

1 op 1
Door 1 op 1 les leer je sneller en kun je sneller in jouw tempo liedjes leren en in het genre dat je wenst.

Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het! Met onze docenten wordt praktisch en stap voor stap uitgelegd, zodat je snel al leuk kunt spelen. Zo kun je jezelf of anderen al redelijk snel begeleiden met dit instrument, overzichtelijk en praktisch. Je kunt dus direct aan de slag! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze complete ukelele cursus in Alphen aan den Rijn.
Nergens goedkoper en beter, kijk en vergelijk!

Onze lessen zijn voor jong en oud en beginnende leerlingen. Vanwege het formaat van de ukelele is dit instrument ook zeer geschikt voor jonge kinderen. Iedereen kan ukelele leren spelen. Adviesleeftijd: vanaf 6 / 7 jaar.

6 weken
De kosten voor de zes lessen zijn € 60,- (excl btw, 0% voor kinderen <21 en 21% voor 21+) plus € 15,- voor de huur van het instrument (excl. € 15 euro borg). Mensen met een eigen ukelele kunnen zich uiteraard ook opgeven en betalen dan alleen het cursusgeld.  Wij kunnen maximaal 4 personen in een groep plaatsen voor de 6-weekse lessen.

Het instrument is na de zes weken ook over te nemen. Dit is mogelijk voor een extra bedrag van € 30,- (de borg zal dan niet terugbetaald worden en ontvangt u een aanvullende rekening van slechts € 15,- en is het instrument van u). Dit bedrag is incl btw.

1 op 1
Bij deze les krijg je privéles van onze docent. Ook hier geldt een blok van een maand, een half uur per keer. De prijs voor half uur per les bedraagt dan € 22,50 per les (excl btw <21 0% btw en >21 jaar 21% btw).

Start vanaf januari 2020

De docent voor deze lessen is Maurice van Tol.