Word Summerproof met Summerclass

SUMMERCLASS

De zomer staat voor de deur en we snakken meer dan ooit naar fijn samenzijn. Ben jij al klaar voor het kampvuur? In deze goednieuwe cursus leer je de basisvaardigheden op Gitaar, Ukelele, Bas en Cajon! Je krijgt les van onze vakspecialisten en we sluiten de cursus af met een heerlijke jam aan de Zegerplas, waar je kunt laten horen wat je geleerd hebt!

Wat: In 6 groepslessen van 50 minuten leer je de basisvaardigheden op Gitaar, Ukelele, Bas en Cajon.

Waar: Alphense Popschool

Wanneer: 6 zaterdagen startend op 5 juni. 5, 12, 19, 26 juni en 3 en 10 juli 2021

Kosten: € 135,-

Benodigdheden: Op de popschool zijn een aantal instrumenten aanwezig. Maar je wilt natuurlijk ook thuis kunnen oefenen! We adviseren je graag als je een instrument wil aanschaffen, huren of lenen!

Programma:

Les 1 (5 juni): Kennismaking: alle instrumenten komen langs en aan het eind spelen we ons eerste liedje (4 chords).

Les 2 (12 juni): Verdieping Gitaar: docent geeft een instructie van 20 minuten. Daarna gaan we oefenen. Iedereen komt aan de beurt op Gitaar.

Les 3 (19 juni): Verdieping Cajon: docent geeft een instructie van 20 minuten. Daarna gaan we oefenen. Iedereen komt aan de beurt op Cajon.

Les 4 (26 juni): Verdieping Bas: docent geeft een instructie van 20 minuten. Daarna gaan we oefenen. Iedereen komt aan de beurt op de Bas.

Les 5 (3 juli): 2 Liedjes

Les 6 (10 juli): 2 Liedjes + JAM (10 juli later in de middag)

Let op: Als de Corona maatregelen het toestaan!

Groepsgrootte:

Minimaal 5 personen en maximaal 8 personen in een groep. Mocht de groep groot worden, zal er naar leeftijd ingedeeld worden.

Docent:

Martijn Willemsen

 

Tarieven

Groepsles
Bij deze les krijg je in een groep les van onze docent.

LET OP
Indien u besluit, na deze lessen door te gaan met een instrument naar keus bij de Alphense Popschool, dan ontvangt u de eerste maand 10% korting op uw factuur!

Locatie

Alphense Popschool
Herenhof 217
Alphen aan den Rijn

Schrijf je nu in!

 

INSCHRIJVEN LES