Gitaar – Simon Lindeman

Heyy!! Mijn naam is Simon, en ik ben gitaardocent op de maandag bij de Alphense Popschool. Muziek is bij mij niet weg te denken, op 5 jarige leeftijd ging ik op drumles. Waarmee ik de eerste echte stappen in mijn muzikale avontuur heb gezet.

Op 12 jarige leeftijd begon ik meer te zingen en gitaar te spelen, hier kon ik me toen al beter in vinden en heb dat meteen doorgezet. Met deze andere kant van muziek kon ik weer op een andere manier mijn ei kwijt. Het schrijven van songs, het leiden van een band, vooraan het podium mogen staan. Hier heb ik mijn passie voor muziek echt kunnen vinden. Zo heb ik ook de Nederlands popacademie gevolgd in Utrecht als Singer Songwriter. In de loop van de jaren heb ik ook steeds meer instrumenten opgepakt en uitgeprobeerd. 

Het totale schrijfproces van een song op elk instrument is hetgeen waar ik me steeds verder in wil specialiseren. Bij mij in de les gaan we aan de slag met gitaar in een hele brede zin.  Niet alleen hoe we het spelen,maar ook wat voor rol het kan hebben op het podium of een opname.  Met leuke en informatieve lessen haal ik graag de muzikant in iedereen naar boven!

Zien we elkaar snel?!

INSCHRIJVEN LES