Raples

Rap les / rap workshop

Raples: 1-op-1

Wil jij de nieuwe Boef, Snelle of Latifah worden? Of wil jij gewoon leren rappen omdat je het leuk vindt? Meld je dan aan voor 1-op-1 raples bij de Alphense Popschool.

Onder begeleiding van een echte rapper werk je aan teksten schrijven, ritmes en flows, stemgebruik, presenteren en opnemen. Je leert technieken, tips en tricks en aan de hand van opnames en feedback zet je elke les een stap vooruit. Zo ontwikkel je jouw eigen stijl als rapper, klaar om een hit op te nemen!

De lessen Rap wordt gegeven door Koen Egberts (1992). Koen rapt al ruim 15 jaar en is vandaag de dag rapper/zanger in de band Mark, Frank & Money.

Workshop Rap:
Iedereen kan Rappen!
Zit de nieuwe Boef, Snelle of Latifah in jouw klas? Hiphop is hét genre van het moment en van de jeugd! Met de module Rap ontdekken kinderen wat deze muziekstijl allemaal te bieden heeft. Onder begeleiding van een échte rapper leert de klas over teksten schrijven, ritmes, stemgebruik, emoties uiten en presenteren. Na een spetterend eindoptreden weet de hele klas; Iedereen kan Rappen!

 

De module heeft veel raakvlakken met verschillende kerndoelen en kan in overleg toegepast worden op actuele thema’s. De duur van de module is in overleg. Voor een enkele workshop is minimaal 1.5 uur nodig, de module komt het best tot zijn recht met 3 keer 45 minuten.

 De module Rap wordt gegeven door Koen Egberts (1992). Koen rapt al ruim 15 jaar en is vandaag de dag rapper/zanger in de band Mark, Frank & Money.

Nergens goedkoper en beter, kijk en vergelijk!

Tarieven

1 op 1 les
Bij deze les krijg je privéles van onze docent De prijs voor half uur per les bedraagt dan € 23,75 per les bij jonger dan 21 jaar en € 28,74 bij 21 jaar en ouder (is incl 21% btw) , maandelijks gefactureerd.

NIEUW.
Halfjaar-en jaartraject!
Schrijf je gelijk in voor een half jaar of een jaartraject en geniet van voordelen!

Halfjaartraject:
Schrijf je in voor een half jaar (6 maanden) en krijg maandelijks 7% korting bij priveles! 

Jaartraject:
Schrijf je in voor een jaar (12 maanden) en krijg maandelijks 10% korting op je factuur bij priveles! 

Data

Dinsdagen

Locatie

Alphense Popschool
Herenhof 217.3
Alphen aan den Rijn

De docent

De docent voor deze lessen is Koen Egberts.

Schrijf je nu in!

 

%

Praktijk

%

Theorie

Lessen

Blok

INSCHRIJVEN LES