Niels Geusebroek bij de Alphense Popschool.

Op 25 september 2022 om 14.00 uur zal Singer/songwriter Niels Geusebroek een GRATIS optreden verzorgen bij de Alphense Popschool ism Njetwork! (locatie wordt na aanmelding bekend gemaakt). Tijdens het optreden wordt er aandacht gevraagd voor Stichting Tutu en kan men een vrijwillige bijdrage ter plekke overmaken.
Aanmelden vooraf is verplicht in verband met beperkt aantal plaatsen!

Niels Geusebroek stond onlangs nog op het Alphense Zomerspektakel en zal 25 september van zich laten horen bij de Alphense Popschool. Het concert is vrij toegankelijk en er zal een donatiepot aanwezig zijn, waarbij alle giften ten goede komen van Stichting Tutu (www.stichtingtutu.nl).

Niels Geusebroek (1979) is een Nederlandse zanger en componist. Samen met Frans van Essen richt hij in 1996 de band Silkstone op. Met de band scoort hij bescheiden hits als ‘Ready’ en ‘Here In Your World’. In 2011 doet hij mee aan The Voice Of Holland en haalt hij de halve finale.In 2012 scoort hij een grote hit met het hardstyle-nummer ‘Year Of Summer’.

Silkstone
Niels Geusebroek richt samen met Frans van Essen in 1996 de band Silkstone op. Ze staan onder andere op Lowlands en Pinkpop en laten hun muziek live horen bij verschillende radiostations, poppodia en televisieprogramma’s. De band trekt zelfs door New York en St. Petersburg. Silkstone brengt twee albums uit. In 2009 stopt de band.

The Voice Of Holland
Niels besluit in 2011 mee te doen aan het tweede seizoen van het televisieprogramma The Voice Of Holland. Tijdens het programma weet hij drie hits te scoren in de Single Top 100. Toch wordt hij geëlimineerd in de halve finale van de talentenjacht.

Year Of Summer
Veerkrachtig als hij is, gaat hij door. Samen met Wildstylez brengt hij in november 2011 het hardstyle-nummer ‘Year Of Summer’ uit. Het nummer scoort hoog in de hitlijsten. Hij ontvangt in januari 2013 een Gouden Plaat voor de single.

Take Your Time Girl
Niels Geusebroek is in augustus 2013 te gast bij Radio 538. Hij krijgt de opdracht om een lied te schrijven op het ritme van de hartslag van de baby van de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood. Hij zingt het liedje live in de studio en na de reacties hierop wordt ‘Take Your Time’ uitgebracht als single. Het nummer komt binnen op nummer 6 in de Mega Top 50 en in september 2013 staat het liedje op nummer 1.

Soundtrack
Niels is vereerd wanneer hij een soundtrack mag schrijven. Voor de Nederlandse film Hartenstraat schrijft Niels het liedje ‘Street Of Hearts’.

Stichting Tutu
Niels schreef het nummer ‘Want Later Is Nu’ voor de in april overleden Alphenaar Evert Muis en de stichting die hij oprichtte. Met het uitbrengen van dit nummer gaat één van de laatste wensen van Evert in vervulling.

Op 16 april 2022 overleed Alphenaar Evert Muis op 37-jarige leeftijd. Evert had melanoomkanker, wat uitgezaaid was naar zijn longen, rug, bekken en botten. Eén van zijn laatste wensen was het uitbrengen van een nummer voor de stichting die hij oprichtte: Stichting TuTu. Het idee om dit samen met Niels Geusebroek te doen ontstond twee weken voor zijn overlijden.

Het eindresultaat is ‘Want Later Is Nu’, een lied van Niels voor Evert, voor zijn vrouw Linda en voor Stichting TuTu. Evert heeft de demo nog net kunnen horen voordat hij overleed. “Ik hoop dat het liedje en jullie betrokkenheid veel steun voor de familie, nabestaanden en de stichting biedt”, liet de zanger op Instagram weten.

Het nummer ‘Want Later Is Nu’ is voor iedereen te beluisteren op Spotify. Een deel van de opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan Stichting TuTu. “Dus, of je het lied nu mooi vindt of niet, draai hem grijs om heel veel andere gezinnen met een ongeneeslijk zieke ouder te kunnen helpen met het realiseren van tastbare, blijvende herinneringen”, aldus de stichting.

INSCHRIJVEN LES