Martijn Willemsen – Basgitaar

Martijn Willemsen (1978) startte op jonge leeftijd met bassen, toen het buurtbandje een bassist nodig had. Inmiddels stond en staat hij met vele bekende en mindere bekende namen op podia door heel Nederland! (Zo speelt hij onder andere in de Kinderband).Van pop tot musical, jazz en klassiek: Martijn is een veelgevraagd bassist in verschillende stijlen. Vanuit zijn praktijkervaring helpt hij je op weg in de cursus “Bas is Basis”.

Wil jij, voor jezelf én je (toekomstige) bandgenoten een optimaal resultaat uit jouw basgitaar halen? Schrijf je dan nu in!

‘Bas is basis; leuk om slingers op te hangen – maar als je geen huis hebt om ze aan vast te maken vallen ze slap op de grond. Hoewel je ook uit een basgitaar alle kleuren van de wereld kunt toveren beginnen we in deze cursus bij de bodem. Jij zorgt ervoor dat de muziek met beide benen op de grond blijft staan, om zo boven zichzelf uit te kunnen stijgen. Vanuit een persoonlijke benadering die aansluit op elk niveau bouwen we binnen no time jouw eigen muzikale huis, waarin je zoveel feestjes kunt geven als je zelf wilt.’

INSCHRIJVEN LES