Zang en piano – Lisa Heijnen

Zangles / Pianoles

Lisa Heijnen is afgestudeerd zangeres aan het conservatorium van Haarlem en is sinds 2016 werkzaam als uitvoerend en docerend vocalist. Zij heeft de afgelopen jaren bij verschillende muziekscholen gewerkt met leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

‘In de zangles gaan we samen op zoek naar jouw unieke stemgeluid en naar repertoire dat bij jouw stem past. We bespreken jouw muzikale doelen en maken samen een plan hoe we die gaan realiseren. Alle genres of stijlen zijn bespreekbaar. Ook werken we aan een goede techniek zodat je je stembanden gezond houdt. Hierbij is de adem een belangrijk aspect.

Als uitvoerend vocalist is Lisa als backing zangeres inzetbaar bij verschillende bands en projecten. ‘Ik heb een grote passie voor het arrangeren van harmonieën en meerstemmigheid. Naast het zelf uitvoeren en zingen maak ik ook graag arrangementen voor mijn eigen leerlingen. Ik merk dat veel leerlingen enthousiast zijn over meerstemmig zingen, maar soms niet zo goed weten hoe. Daarom geef ik naast privé zangles ook ‘Vocal Group’. Dit is een groepsles van 6 – 10 personen waarin we gaan werken aan samenzang en harmonie aan de hand van verschillende arrangementen. 

 
Ik begeleid mijn lessen en leerlingen graag op de piano en aan de hand van backing tracks. Indien je het leuk vindt om jezelf te leren begeleiden op de piano dan kan dit gecombineerd worden met de zangles. Je kunt ook alleen pianoles volgen bij Lisa. 
INSCHRIJVEN LES