Leerlingen aan het woord

Leerlingen

Wat vinden de leerlingen van de Popschool eigenlijk van de Popschool en haar docenten?

“Vioolles van Maartje
Ik volg nu bijna een jaar vioolles bij Maartje. Maartje kan het goed uitleggen, ze is grappig. De lessen zijn leuk en ik kan het goed volgen. Ik blijf zeker bij haar doorgaan met de lessen.
—– Elise, 9 jaar—-,

Elise Scholtens

“We hebben gekozen voor de Alphense Popschool omdat het laagdrempeliger en voor mijn gevoel makkelijker toegankelijk is dan de streek muziek school, die op ons wat stijfjes over komt. Daan volgt met veel plezier Drum les bij Roel die hij erg aardig vindt, een goede leraar en ook een vette drummer! 😉 We zouden andere mensen de Alphense Popschool zeer zeker aanraden, de diversiteit aan lessen en de eerder genoemde laagdrempeligheid dragen hier ook aan bij!”
Met vriendelijke groeten,

Daan en Debbie Vonk

Zangles met Marloes is altijd erg leuk en leerzaam.
Naast het praktisch uitvoeren van de nummers en positieve feedback daarvan
wordt ook aandacht besteed aan oefeningen en de theorie achter het zingen.
Kortom:  een motiverende zangles die je zangtechniek hoorbaar verbetert.

Terry Grevenstuk

Als beginnend pianoleerling is het erg leuk om met Erwin te werken.
Naast de nummers uit het methode boek wat ik gebruik wordt ook altijd aanvullend materiaal gegeven voor de extra uitdaging en het uitbouwen van mijn pianovaardigheden.

Terry Grevenstuk

Ik wilde al heel lang op viool. Toen we bij de open dag van de Alphense Popschool bij vioolles waren, zei ik tegen mijn moeder: “Nu wil ik echt op vioolles!”. En dit is super leuk. Maartje geeft heel goed les. Eerst dacht ik dat ik het nooit zou leren. Maar ik leerde het super snel.

Femmie en Virpi Kraaijeveld

INSCHRIJVEN LES