Koen van Dijk – Drums

Hoi! In mei 2017 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Haarlem en op het moment drum ik in verschillende bands, zoals J. Wavekings (bluestrio), The Stream (piano retrorock) en Babooshka (alternatieve rock). Daarnaast doe ik veel losse projecten en ben ik te vinden op allerlei jamsessies.

Bij mij in de les werken we veel met liedjes, zowel van nu als van vroeger. De ene keer gaan we aan de slag met een liedje van mij, maar nog leuker vind ik het om je iets te leren met je eigen favoriete nummers!

In de les komen allerlei dingen aan bod die te maken hebben met bijvoorbeeld stijlen, techniek, coördinatie, en verschillende ritmes. Dit doen we altijd aan de hand van muziek.

Zelf ben ik op mijn twaalfde begonnen met drummen en na tien jaar doe ik niet meer anders –maar dat betekent natuurlijk niet dat het plezier weg is! Mijn grootste muzikale liefde ligt in oude rockmuziek uit de jaren zestig, maar ik ben ook niet vies van moderne hits, funk, jazz; noem het maar op.

Alleen drummen is al heel leuk, maar de grootste lol haal je uit samenspelen met anderen! (Kun jij je een band voorstellen zonder drummer?) Uiteindelijk werken we samen toe naar drummen in een band, waarbij weer heel veel nieuwe aspecten van drummen komen kijken. Schrijf je nu in voor drumles en ga direct aan de slag!

INSCHRIJVEN LES