Fonds

Jeugddeelnamefonds

Waarom het Jeugd Deelname Fonds?

Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Maar in veel gezinnen is door allerlei omstandigheden te weinig geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Daarom zorgen zij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling.

Wat doet het Jeugd Deelname Fonds?

Het Jeugd Deelname Fonds betaalt lesgelden of contributies van cultuur- en sportactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waarvan de ouders onder het sociale minimum leven. Ben je benieuwd of jouw kind(eren) in aanmerking komt voor een bijdrage? Vraag jouw intermediair (Alphense Dansschool / Alphense Popschool) dan een Aanvraagformulier Jeugddeelnamefonds Intermediairin te dienen.

Creatief met kunst en cultuur

Schilderen, een muziekinstrument bespelen of een coole choreografie leren tijdens dansles? Kunst en cultuur zijn belangrijk voor de ontwikkeling van creativiteit. Met creatief bezig zijn, krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en neemt hun concentratievermogen toe. Bovendien komen ze in contact met leeftijdgenootjes.

Spelregels sport en cultuur V1.0 november 2016

INSCHRIJVEN LES