Bandcoaching

Als je een instrument bespeelt, komt er vroeg of laat een dag dat je genoeg hebt van het alleen spelen. De Alphense Popschool geeft jou die mogelijkheid door bands te formeren uit muzikanten die zich opgeven voor bandcoaching. Uiteraard wordt er hierbij gekeken naar muzikale smaak, niveau en leeftijd: van beginner tot gevorderd.

Bij bandcoaching repeteer je wekelijks 60 minuten olv. een ervaren coach/muzikant en werk je aan zaken als repertoire, samenspel, entertainment, en sound. Spelplezier en zo goed mogelijk samenspelen staan natuurlijk voorop.

Één of meerdere keren per jaar wordt er natuurlijk opgetreden voor publiek! Dit is niet verplicht ! Je kunt je voor bandcoaching opgeven als individu maar ook als groep. Iedereen die een instrument bespeelt, kan zich opgeven, je hoeft ook geen privéles te volgen of gevolgd te hebben om mee te kunnen doen.

Indeling
Twee keer per jaar start er een workshop bandcoaching. Dit begint met een intake waarbij gekeken wordt naar je leeftijd, ervaring, niveau en muzieksmaak. Na de intake wordt gekeken welk traject het beste bij jou past en worden de bands samengesteld. Dit is zowel voor gevorderde muzikanten als beginners.

Met reeds bestaande bands maken we een plan!
Voor gevorderden bands: Act Development: Marketing, Performance, jaarplan, pre-produktie, Bio’s schrijven, media-training etc.

Bandcoachlessen

Optredens
Samenwerking met andere culturele organisaties en evenementen

Waar?
Alphense Popschool geeft bandcoaching in Alphen aan den Rijn.

In Alphen aan den Rijn is dat in muziekcentrum MAX aan de Olympiaweg 2A. Hier is een zaal met een groot podium en een bar. Er zijn diverse oefenruimtes.

Wanneer?
Bandcoaching start doorgaans in februari en in september en duurt 4 maanden.

Meld je hier aan voor de volgende workshop bandcoaching!

Wat kost het en hoe gaat dat?
De prijs per persoon voor deze vier maanden, een uur per week, bedraagt 495 euro excl btw p.p.

Wil je nog meer weten?
Mail dan naar info@alphensepopschool.nl

Groepsles
Een workshop duurt vier maanden van een uur per week. Je kunt met max 6 deelnemers in een groep zitten.
€ 495 per 4 maanden (excl btw <21 0% btw en >21 jaar 21% btw)

AANBIEDING: Indien het een complete band betreft van minimaal 4 personen, is de prijs € 425,- excl btw pp.

Klik hier voor de data

De docent voor deze cursus is Boris Egberts