Arjen van den Bosch – Piano en keyboard

Mijn naam is Arjen van den Bosch en ik geef piano- en keyboardlessen.

Op 10-jarige leeftijd startte ik met keyboardlessen, en vanaf mijn 12e speel ik in verschillende bands. Grote tentfeesten, kleine huiskamerconcerten, radio-optredens en nog veel meer verschillende podia volgden al snel. Met een grote voorliefde voor pop en rock vond ik mij iedere keer weer terug op het podium.

Naast optredens vind ik het zelf ook erg leuk om muziek op te nemen en duik ik graag in de materie achter de muziek. De liedjes die ik zelf op neem, of waar ik zelf mee optreed, kosten mij doorgaans weinig tijd om uit te zoeken en dat heeft onder andere te maken met de kennis die ik daarvan heb.

Buiten de optredens en de opnames om, geef ik ook erg graag les. Jij bepaalt als leerling zelf wat je wilt leren, daarna stippelen we een lesplan uit. Wil jij jezelf begeleiden terwijl je zelf zingt? Geen probleem! Wil je in een groep spelen met andere muzikanten? Ik help je daarmee! Wil je graag solo spelen? Samen komen we er uit!

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid aan om jouzelf op te nemen met je favoriete liedje. We nemen dan niet alleen de piano- of keyboardpartijen op: we pakken alles aan; van drums tot gitaar, van piano tot bas.

INSCHRIJVEN LES