Gitaar – Alex Haak

Alex is een gitarist, componist, en boven alles een dromer. Hij begon met het spelen van rock en metal, en is sindsdien gegroeid tot een veelzijdige musicus die elk genre bespeelt. Hij houdt ervan om genres te combineren en schroomt ook niet om zijn Indonesische roots te mengen met westerse muziek.

Tijdens zijn studie aan het conservatorium heeft hij op podia voor duizenden mensen gestaan, met covers en eigen werk. Hij heeft platen ingespeeld met miljoenen streams, en schrijft zelf muziek met verschillende formaties. Zijn focus lag vanaf jongs af aan op het ontwikkelen van een goede techniek. Hij kan hierdoor goed focussen op het aanleren van een gezonde speelwijze en verschillende methodes toepassen om technieken aan te leren.

Naast zijn werk als gitarist is Alex ook werkzaam als componist en arrangeur. Hij heeft veel kennis over verschillende instrumenten en hoe je alles muzikaal goed kan laten samenwerken.

Hi, ik ben Alex. De gitaar is een verlenging van mijzelf geworden sinds ik ben begonnen met spelen en zelfs na 10 jaar intensief spelen heb ik nog steeds dagelijks plezier van het instrument. Ik geloof in het ontwikkelen van een eigen lesplan per student. We gaan kijken naar jouw eigen doelen en ambities, en vanuit daar ga ik je helpen met je ontwikkeling. Naast docent speel ik bij verschillende artiesten en heb ik wat verschillende songs mogen inspelen. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je hier muziek vinden waar ik aan heb mee gewerkt:

INSCHRIJVEN LES