Basgitaar les

Basles – basgitaar les

De bas vormt, samen met drums, de basis van de band. Ben jij die steady bassist of wil je dat graag worden om lekker te kunnen spelen of te kunnen jammen? Dan heeft de Alphense Popschool de perfecte cursus voor je: met deze praktische leuke cursus leer je in no time basgitaar spelen. Zo heb je al heel snel verschillende leuke nummers onder de knie!

Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het! Met onze docenten wordt praktisch en stap voor stap uitgelegd, zodat je snel al leuk kunt spelen. Zo kun je jezelf of anderen al snel begeleiden met diverse akkoorden en grepen. Aan het einde van elk blok van vijf lessen kun je besluiten weer een blok van vijf lessen bij te boeken, overzichtelijk en praktisch. Je kunt dus direct aan de slag! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze complete basgitaarcursus. Nergens goedkoper en beter, kijk en vergelijk!

Iedereen kan basgitaar leren spelen. Ook als je geen notenkennis of andere muzikale scholing hebt, is deze cursus prima. Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar.

Aan het eind van elk blok wordt gekeken naar de voortgang en geëvalueerd. Je zult merken dat je steeds meer gaat beheersen en spoedig leuk bas leert spelen.

De cursus combineert praktijk en theorie op een heel prettige, vanzelfsprekende manier. Vanaf de eerste les speel je zelf. Eerst eenvoudige, maar al snel ook ingewikkelder stukken. De theorie wordt tussendoor spelenderwijs bijgebracht, zonder notenschrift. Net als de verschillende soorten aanslagen, zoals strumming en flatpicking. Kortom: alle kennis die nodig is om succesvol en met plezier basgitaar te lerenspelen! Je kunt dus meteen beginnen, zonder notenkennis of andere muzikale scholing. Iedereen kan het!

Groepsles
Een blok is een maand van een half uur per week. Je kunt met max 3 deelnemers in een groep zitten.
€ 15 per les (excl btw <21 0% btw en >21 jaar 21% btw) Per maand ontvang je vooraf de factuur. Je kunt tot twee lessen voor het eind van de maand beslissen of je doorgaat of stopt.

1 op 1 les
Bij deze les krijg je privéles van onze docent. Ook hier geldt een blok van een maand, een half uur per keer. De prijs voor half uur per les bedraagt dan € 22,50 per les (excl btw <21 0% btw en >21 jaar 21% btw).

Klik hier voor de data

Olympiaweg 2A